پاورپوینت طراحی سیستم درجهبند پسته مبتنی بر بینایی ماشین و مقایسه روش های طبقه بندی
فرمت فایل دانلودی: .pptxفرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 60
حجم فایل: 8215 کیلوبایت
عنوان کامل پاورپوینت : طراحی سیستم درجهبند پسته مبتنی بر بینایی ماشین و مقایسه روش طبقهبندی شبکه عصبی مصنوعی و منطق فازی با ANFIS
تعداد اسلاید : 60
توضیحات بیشتر
این فایل پاورپوینت برای ارائه در جلسه ی دفاع ازپایاننامه کارشناسی ارشد با موضوع "طراحی سیستم درجهبند پسته مبتنی بر بینایی ماشین و مقایسهی روشهای طبقهبندی شبکهی عصبی مصنوعی و منطق فازی با روش ANFIS" تهیه شده است. ضمن این که جلوه های بصری به کار رفته در این پاورپوینت بسیار چشمنواز و کاملا مناسب ارائه در جلسه ی دفاع است محتوی آن نیز کاملا در خور توجه بوده و می تواند برای افراد علاقه مند و متخصص بسیار سودمند باشند. همچنین دانشجویان می توانند با اندکی تغییر در ساختار این فایل آن را برای ارائه ی پایاننامه ی خود تغییر داده و به صورت مناسب بهینه کنند.
قسمتی از متن اسلاید ها :
اسلاید : 10
بینایی ماشین و پردازش تصویر :
بینایی ماشین تبدیل دادهی یک دوربین به یک نمایش جدید یا یک تصمیم است. همهی این تبدیلات برای رسیدن به هدف مشخصی انجام میشود.
عمل یا تصمیمی که بینایی ماشین بر پایهی اطلاعات دوربین اتخاذ میکند در قالب یک هدف مشخص یا یک کار است.
تحلیل تصاویر (که درک تصویر نیز نامیده میشود) را میتوان چیزی بین پردازش تصویر و بینایی ماشین تعریف نمود.
در واقع پردازش تصویر روشی برای تبدیل دادههای کیفی تصاویر حاصل از دوربین به دادههای کمی و قابل استفاده در رایانه است که در سامانههای مجهز به بینایی ماشین مورد استفاده قرار میگیرد.
فرایندی که از آن تحت عنوان پردازش تصویر یاد میشود شامل مراحلی است که ورودی و خروجی آنها تصویر بوده و علاوه بر آن خصوصیات خاصی را از تصویر استخراج میکند.
اسلاید 16
شبکه های عصبی مصنوعی:
شبکههای عصبی از عناصر عملیاتی سادهای ساخته میشوند که به صورت موازی در کنار هم عمل میکنند. این عناصر از سیستمهای عصبی زیستی الهام گرفته شدهاند.
میتوان یک ساختار مصنوعی به تبعیت از شبکههای طبیعی ساخت و با تنظیم مقدار هر اتصال، تحت عنوان وزن اتصال، نحوهی ارتباط بین اجزاء آن را تعیین نمود.
پس از تنظیم یا همان آموزش شبکهی عصبی، اعمال یک ورودی خاص به آن منجر به دریافت پاسخ خاصی میشود.
شبکه بر مبنای تطابق و همسنجی بین ورودی و هدف سازگار میشود تا اینکه خروجی شبکه و خروجی مورد نظر ما (هدف) بر هم منطبق گردند.
تصاویر تعدادی از اسلاید ها به عنوان نمونه در گالری تصاویر آورده شده است
- ۳۴ نمایش