ام پی فایل - مرجع خرید فایل های دانشجویی و دانش آموزی

جهت دانلود به سایت اصلی ارجاع داده میشوید

ام پی فایل - مرجع خرید فایل های دانشجویی و دانش آموزی

جهت دانلود به سایت اصلی ارجاع داده میشوید

پایان-نامه-بررسی-چالش-های-حاکم-بر-بسته-بندی-فیروزه-نیشابور
پایان نامه بررسی چالش های حاکم بر بسته بندی فیروزه نیشابور
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 166
حجم فایل: 865 کیلوبایت

بررسی چالش های حاکم بر بسته بندی فیروزه نیشابور
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 166 صفحه

چکیده
سنگ فیروزه از مشهورترین سوغات شهرستان نیشابور به شمار می آید که شهرت جهانی دارد و از این رواولین ارتباط مشتری با کالاهای غیر نفتی از طریق بسته بندی است و این در حالی که بسته بندی مناسبی برای صادرات این کالا در نظر گرفته نمی شود و این امر موجب شده که شهرت جهانی فیروزه نیشابور دربازارهای جهانی کاهش یابد. باید با جلوگیری از ورود کالاهای تقلبی به جای کالاهای ایرانی دربازار جهانی از حیثیت و آبروی
بخش تولید داخلی کشوردر بازار جهانی حمایت ‌کنیم. چنانچه قواعد صادرات را رعایت کنیم و بر پایه برنامه در این مسیر گام ‌برداریم، می‌توانیم به آینده صادرات کالاهای غیرنفتی امیدوار باشیم. تمرکز بر روی صادرات کالاهای غیر نفتی، می‌تواند دراین منطقه علاوه بر ایجاد اشتغال، ثمرات بی‌شماری برای اقتصاد کشور داشته باشد زیرا با توسعه صنعت بسته بندی و ایجاد صنایع تبدیلی در کنار ظرفیت‌های صنعتی این استان می‌توانیم تا حدودی زیادی تاثیر گذار باشیم.
اهداف پژوهش:
ارائه راه کارهایی مفید برای صنایع دستی.
کمک به حفظ صنایع دستی و اثار ملی.
بررسی چالش ها در بسته بندی صنایع دستی.
اهمیت دادن به بسته بندی صنایع دستی.
جلب مشتری برای خرید صنایع دستی.
ارزش نهادن صنایع دستی ایران برای کشورها.
نگه داری آثار برای انتقال به نسل های آینده


فهرست مطالب:
عنوان صفحه
مقدمه 1
فصل اول: کلیات طرح
۱-کلیات طرح 3
۱-۱ تاریخچه.. 4
۲-۱بیان مسئله 5
1-2-1 فیروزه چیست؟ 5
2-2-1 آب و هوای منطقه.. 6
3-2-1 وضعیت اجتماعی 7
4-2-1 اسناد تاریخی. 7
5-2-1دﻟﻴﻞ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮد ﺑﻮدن ﻓﻴﺮوزه ﻧﻴﺸﺎﺑﻮر.. 8
۳-۱ تعریف مشکل.. 9
۴-۱ اهمیت مسئله 10
۱-۴-۱ دلیل انتخاب موضوع.. 11
۲-۴-۱نقش صنایع دستی در اقتصاد کشور.. 11
۳-۴-۱ نقش بسته بندی در جامعه 12
۴-۴-۱ نقش بسته بندی در صادرات.. 12
1-4-4-1 بسته بندی نا مطلوب آفت اعتبار کالای ایرانی در بازار جهانی.. 12
2-4-4-1 بایدها و نباید ها در بسته بندی صادراتی.. 13
3-4-4-1 ویژگیهایی که در یک بسته بندی صادراتی باید رعایت شود 13
4-4-4-1 وفاداری مشتریان به نام تجاری محصول 14
5-4-4-1 نقش بسته بندی در محیط. 15
1-5-4-4-1 حفظ و نگهداری کالا. 15
2-5-4-4-1 جذابیت و زیبایی.. 15
3-5-4-4-1 جلب توجه مشتری.. 15
4-5-4-4-1 ایجاد علاقه 15
5-5-4-4-1 ایجاد تمایل به خرید 15
6-5-4-4-1 تحقق عمل خرید.. 16
7-5-4-4-1 ارضای خواسته مشتری 16
۶-۴-۴-۱ عناصر اصلی در بسته بندی. 16
۷-۴-۴-۱ معادن فیروزه دنیا. 16
1-7-4-4-1 ایران. 16
2-7-4-4-1 امریکا . 19
3-7-4-4-1 افغانستان . 20
فصل دوم: گردآوری اطلاعات
۲-گردآوری اطلاعات. 21
۱-۲ شناسایی سنگ فیروزه.. 22
۲-۲ دسته بندی فیروزه از نظر سنگ 22
۳-۲ تقسیم بندی فیروزه نیشابور 23
1-3-2 انواع فیروزه نیشابور از نظر نوع ذخیره.. 23
2-3-2 تقسیم بندی فیروزه از لحاظ طرح و شکل ظاهری 23
1-2-3-2 عجمی.. 24
2-2-3-2 شجری.. 24
3-3-2 تقسیم بندی فیروزه از لحاط رنگ.. 24
4-3-2 تقسیم بندی فیروزه از لحاظ کیفیت و ارزش اقتصادی سنگ خام فیروزه.. 26
1-4-3-2 عجمی. 27
2-4-3-2 چغاله 27
3-4-3-2 سنگ رگه دار.. 28
4-4-3-2 توفال 28
5-4-3-2 شکوفه و خزامه.. 29
5-3-2 تقسیم بندی فیروزه از لحاظ کار استخراجی آن. 29
۴-۲ اسامی سنگ فیروزه و انواع آن پس از قیمت گذاری.. 31
1-4-2 عجمی 31
2-4-2 عجمی نیم رنگ 31
3-4-2 عربی.. 32
4-4-2 توفال. 32
5-4-2 توفال نیم رنگ. 32
6-4-2 توفال سفید.. 33
۷-۴-۲ چغاله.. 32
8-4-2 شجری.. 33
9-4-2 شکوفه.. 33
10-4-2 چال یا نرم 33
11-4-2 درشت 33
۵-۲ مشخصاتی که فیروزه را بر این اساس قیمت گذاری می کنند.. 34
۶-۲ انواع فیروزه. 34
1-6-2 مشرقی. 34
2-6-2 مغربی 34
۷-۲ خصوصیات فیروزه.. . 35
1-7-2 ترکیب شیمیایی.. 35
2-7-2 رنگ 35
3-7-2 سختی 35
4-7-2 ضریب شکست 35
5-7-2 سیستم تبلور.. 36
۸-۲ صنایع مرتبط با فیروزه.. 35
1-8-2 صنایع دستی فلزی 35
2-8-2 صنایع دستی سنگی 36
۹-۲ خطرات تهدید کننده فیروزه 36
۱۰-۲ محصولاتی که فیروزه در آن کار می شود. 36
۱۱-۲ موادی که باعث تغییر رنگ فیروزه می شود. 37
۱۲-۲ تاثیرات و فواید فیروزه روی بدن انسان. 37
۱۳-۲ تقسیم بندی فیروزه در هنگام تراش. 38
۱۴-۲ اشکال فیروزه تراشیده. 39
1-14-2 تراش سنتی 39
2-14-2 تراش جدید.. 39
۱۵-۲ انواع ومشخصات فیروزه تراشیده. 40
1-15-2 عجمی 40
2-15-2 شجری 40
۱۶-۲ قیمت گذاری فیروزه تراشیده.. 41
1-16-2 عال عجمی 41
2-16-2 عجمی درجه مرغوب.. 41
3-16-2 عال عربی.. .. 41
4-16-2 عربی درجه مرغوب 41
۵-۱۶-۲ شجری تراشیده.. 41
۱۷-۲ انواع دستگاه فیروزه تراشی 41
۱۸-۲ عملیاتی که هنگام فیروزه تراشی انجام می شود.. 42
1-18-2 باب حبه 42
2-18-2 چفت. 42
3-18-2 اجنه 42
4-18-2 حبه کردن 42
۵-۱۸-۲ خم تراش. 43
۶-۱۸-۲ سر چوب کردن. 43
۷-۱۸-۱-۲ کندل.. 43
۸-۱۸-۲ لوخ 43
۹-۱۸-۲ لار. 43
۱۰-۱۸-۲ کشکول 44
۱۹-۲ افرادی که در قیمت گذاری فیروزه نقش دارند.۴۴٫
۲۰-۲ ابزارآلاتی که در هنگام استخراج فیروزه به کار می روند. 44
۲۱-۲ استخراج فیروزه به روش قدیمی و کنونی.. 46
۲۲-۲ نحوه ﺟﺪا ﻛﺮدن ﻓﻴﺮوزه از ﺳﻨﮓ ﺑﺎﻃﻠﻪ.. 49
۲۳-۲ محبوبیت رنگ های فیروزه در میان جهانیان. 50
۲۴-۲ تعداد رنگهای فیروزه و مرغوبیت آن. 50
۲۵-۲ ویژگی های یک فیروزه خوب. 50
۲۶-۲ چگونگی استفاده از فیروزه نیشابور 50
۲۷-۲ تشخیص فیروزه از متشابهات طبیعى و مصنوعى آن. 51
1-27-2 پلاستیک. 51
2-27-2 رنگ شده 52
3-27-2 مالاکیت و آزوریت 52
۲۸-۲ ویژگی های فیروزه چینی 52
۲۹-۲ حدود قیمت سنگ فیروزه.. 52
۳۰-۲ فعالیت هایی از فیروزه که در مشهد انجام می شود 53
۳۱-۲ دلیل اعتقاد مردم به فیروزه. 53
۳۲-۲ بررسی بازار. 55
۱-۳۲-۲ سنگ های قیمتی.. 56
۱-۱-۳۲-۲ طبیعی.. 56
۱-۱-۱-۳۲-۲الماس.. 56
۲-۱-۱-۳۲-۲زمرد.. 56
۳-۱-۱-۳۲-۲ فیروزه. 56
۴-۱-۱-۳۲-۲ یاقوت. 57
۲-۱-۳۲-۲ مصنوعی.. 57
1-2-1-32-2 سمنت پلاست 57
2-2-1-32-2 کامپوزیت. 58
1-2-2-1-32-2 انواع سنگ با سطوح مختلف 58
2-2-2-1-32-2 انواع سنگ با طرح های مختلف.. 58
۳۳-۲افراد مرتبط با محصول 59
۱-۳۳-۲تولید کنندگان 59
۲-۳۳-۲فروشندگان.. 59
۳-۳۳-۲ مشتریان 60
۳۴-۲ نمونه های موجود در بازار.. .. 61
۳۵-۲ محدودیت ها. 62
۱-۳۵-۲ محدودیت مواد.. 62
۲-۳۵-۲ محدودیت ساخت و تولید. 62
۳۶-۲ محیط زیست.. 62
۱-۳۶-۲ نقش ضایعات فیروزه 62
۱-۱-۳۶-۲ قبل از دستیابی 62
۲-۱-۳۶-۲ بعد از دستیابی.. 63
۳۷-۲مزایا و معایب خصوصی سازی صنعت فیروزه. 63
۱-۳۷-۲شرایط معادن فیروزه قبل از واگذاری به بخش خصوصی. 63
۲-۳۷-۲مشکلات و مزایای خصوصی‌سازی 64
۳-۳۷-۲مشکلات فیروزه تراشان 65
۴-۳۷-۲ سود و منفعت برای روستاییان. 66
۳۸-۲ به کارگیری اصول در بازاریابی.. 66
۳۹-۲ تکنولوژی.. 67
۱-۳۹-۲ دستی. 67
۲-۳۹-۲ تولید انبوه 67
۴۰-۲ قوانین. 67
۱-۴۰-۲ محلی. 67
۲-۴۰-۲ داخلی 67
۳-۴۰-۲ بین المللی 69
۱-۳-۴۰-۲ قوانین صادرات.. 69
۲-۳-۴۰-۲ قوانین بسته بندی های صادراتی. 70
۳-۳-۴۰-۲ هدف از بسته بندی های صادراتی. 70
۴-۳-۴۰-۲ نحوه بسته بندی.. 71
فصل سوم: بسته بندی
۳-بسته بندی. 72
۱-۳ بسته بندی چیست؟. 73
۲-۳ کارکردهای بسته بندی 75
۳-۳ عملکردهای بسته بندی.. 75
۴-۳ ویژگی های یک بسته بندی خوب 77
۱-۴-۳ آسان ‌ترشدن استفاده از محصول.. 77
۲-۴-۳ نقش اطلاع رسانی بسته ‌بندی. 78
۳-۴-۳ بازاریابی برای محصول.. 78
۴-۴-۳ بسته بندی،وظیفه حفاطتی. 78
۵-۴-۳ ساختار اطلاعاتی بسته بندی 79
۵-۳ طراحی گرافیک بسته بندی. 80
۶-۳ چگونه یک طراحی بسته بندی به انتخاب اول تبدیل می شود؟.. 83
۷-۳ بررسی رنگ در بسته بندی و ارتباط آن با فروش.. 83
۸-۳ بررسی سمت راست یا سمت چپ بودن تصویر و ارتباط آن با فروش.. 87
۹-۳ بررسی خلاقیت گرافیکی در بسته بندی و ارتباط آن با فروش 87
۱۰-۳ اهمیت طراحی بسته بندی 88
۱۱-۳ چند نکته اساسی در طراحی بسته بندی محصولات. 89
۱-۱۱-۳استفاده از خلاقیت و ایجاد تفاوت 89
۲-۱۱-۳ انتخاب رنگ و فونت در طراحی بسته بندی.. 89
۳-۱۱-۳ استفاده از تصاویر. 90
۴-۱۱-۳ ارتباط معنایی.. 91
۵-۱۱-۳ ادبیات مناسب در طراحی بسته بندی.. .. 91
۶-۱۱-۳ توجه به نحوه استفاده. 91
۷-۱۱-۳ بازشدن آسان و امنیت بالا 92
۱۲-۳ تصویر چیست؟ 93
۱۳-۳ آرم چیست؟.. 93
۱۴-۳ کارکردهای آرم در فرآیند ارتباط. 95
۱۵-۳ کارکرد سخن گشا. 96
۱۶-۳ کارکرد هنری آرم 96
۱۷-۳ اهداف اصلی تعیین شده برای آرم.. 97
۱۸-۳ مشخصات و ویژگی رنگ 97
۱۹-۳انواع رنگ.. 99
۱-۱۹-۳ رنگهای حسی 99
۲-۱۹-۳ رنگهای مرئی. 101
۲۰-۳ بررسی انواع رنگ.. 100
۱-۲۰-۳ قرمز. 100
۲-۲۰-۳ صورتی.. 101
۳-۲۰-۳ نارنجی 101
۴-۲۰-۳ زرد 102
۵-۲۰-۳ قهوه ای.. 103
۶-۱۹-۳ آبی 103
۷-۲۰-۳ سبز.. 104
۸-۲۰-۳ ارغوانی.. 105
۹-۲۰-۳ خاکستری.. 105
۱۰-۲۰-۳ سفید. 107
۱۱-۲۰-۳ مشکی. . 107
۲۱-۳ رنگهای غالب و واکنشهای آنها 108
۲۲-۳ دسته بندی ویژگی های رنگها.. 112
۱-۲۲-۳ رنگ های آرام، صاف، ساکت. 112
۲-۲۲-۳ رنگهای خاکی. 112
۳-۲۲-۳ رنگهای نرم،دلپذیر،مهربان. 112
۴-۲۲-۳ رنگهای صامت، گنگ و خفه.. 113
۵-۲۲-۳ رنگهای هوس انگیز. 113
۶-۲۲-۳ رنگهای معنوی و روحانی. 114
۷-۲۲-۳ رنگهای رمانتیک. 114
۸-۲۲-۳ رنگهای وسوسه انگیز.. 114
۹-۲۲-۳ رنگهای قدرتمند. 115
۱۰-۲۲-۳ رنگهای برازنده،زیبا،با سلیقه.. 115
۱۱-۲۲-۳ رنگهای ستبر و نیرومند 116
۱۲-۲۲-۳ رنگهای ظریف،ملایم. 116
۱۳-۲۲-۳ رنگ های انرژیک و پرجنب و جوش.. 116
۱۴-۲۲-۳ رنگهای سنتی. 117
۱۵-۲۱-۳ رنگهای کلاسیک.. 117
۱۶-۲۲-۳ رنگهای شاد،سرزنده و با نشاط. 118
۱۷-۲۲-۳ رنگهای خیال انگیز. .. 118
۱۸-۲۲-۳ رنگهای خنک وسرد. 119
۱۹-۲۲-۳ رنگهای گرم و داغ 119
۲۰-۲۲-۳ رنگهای طبیعی 120
فصل چهارم :تجزیه و تحلیل اطلاعات و نتیجه گیری
۴-تجزیه و تحلیل اطلاعات و نتیجه گیری.. 121
۱-۴ تحلیل ها. 122
1-1-4 ارائه راه کارهایی مفید برای صنایع دستی.. 122
۳-۱-۴ بررسی چالش ها در بسته بندی صنایع دستی.. 122
۴-۱-۴ اهمیت دادن به بسته بندی صنایع دستی. 122
۵-۱-۴ جلب مشتری برای خرید صنایع دستی 122
۶-۱-۴ ارزش نهادن صنایع دستی ایران برای کشورها. 122
۷-۱-۴ نگه داری آثار برای انتقال به نسل های آینده 123
۲-۴ جمع بندی.. 125
۳-۴ حوزه طراحی 131
1-3-4 لیست بایدها. 131
2-3-4 لیست نبایدها. 132
۳-۳-۴لیست خواسته ها 132
4-3-4 لیست ناخواسته ها. 132
فصل پنجم:طراحی
۵- طراحی.. 134
۱-۵ طراحی مقدماتی. 134
۲-۵ تجزیه و تحلیل طرح ها. 135
۳-۵ انتخاب طرح برتر .. 136
۴-۵ طراحی جزئیات.. 136
۵-۵ الگوریتم محصول. 137
۶-۵ ساخت و بررسی اقتصادی 137
۷-۵ طرح نهایی. 138
پیوستها.. 139
فهرست منابع و مآخذ. 148


دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
  • ۳۶ نمایش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی