ام پی فایل - مرجع خرید فایل های دانشجویی و دانش آموزی

جهت دانلود به سایت اصلی ارجاع داده میشوید

ام پی فایل - مرجع خرید فایل های دانشجویی و دانش آموزی

جهت دانلود به سایت اصلی ارجاع داده میشوید

طبقه بندی موضوعی

دانلود-پاورپوینت-(اسلاید)-ترانسپوزون-ها

دانلود پاورپوینت (اسلاید) ترانسپوزون ها

فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: PPT
تعداد صفحات: 26
حجم فایل: 81 کیلوبایت 

پاورپوینت ترانسپوزون ها در قالب 26 اسلاید جمع آوری و آماده شده که در ادامه قسمتی از متون اسلاید ها و همچنین تصویری از اسلاید ها قرار داده شده است . 
ترانسپوزون ها
تعریف:

 کروموزوم های پروکاریوتی ، ویروس ها و یوکاریوتی حاوی قطعاتی از DNA هستند که می توانند حرکت کرده و به مکان های متفاوتی از Chr مهاجرت کنند که این حرکت ترنسپوزیشن (Transposition) خوانده می شود و نقش مهمی درتولید ترکیبات جدید ژنی بازی می کند.
 قطعات DNA که ژن های مورد نیاز برای جابجایی را حمل می کنند عناصر قابل انتقال یا ترانسپوزون هستند و برخی اوقات ژن های جهش دهنده نامیده می شوند.
 برخلاف سایر فرآیندها که موجب سازماندهی مجدد DNA می شوند فرآیند جابه جایی به نواحی همولوگی گسترده بین ترنسپوزون و محل ورود آن نیاز ندارد. در نتیجه نمی تواند شامل نوترکیبی های معمول که بعد از شکست های فیزیکی و تبادلات دوطرفه DNA است باشد و به نظر می رسد که به محصول ژن RecA وابسته نمی باشد. بنابراین نوعی نوترکیبی است.
ترنسپوزیشن شامل اینسرشن قطعاتی از DNA با طول معین در داخل ژنوم است پس جای تعجبی نیست که برخی اوقات منجر به غیرفعال شدن ژن ها شود.

ویژگی های ترانسپوزون ها
 این قطعات DNA چند ویژگی خاص دارند یعنی اگر قطعه ای از DNA چنین ویژگی هایی را داشته باشد می توان به آن ترانسپوزون اطلاق کرد:
 اولین و مهمترین ویژگی آنها وجود توالی های تکراری معکوس در دو سر ترانسپوزون هاست. این موضوع را به دو صورت می توان توضیح داد:
 1- یعنی توالی سر 5’ یک رشته همانند سر 5’ رشته ی دیگه است
 '5AACCCG3’NNNNNNNN5’CGGGTT3
 ’3TTGGGC5’NNNNNNNN3’GCCCAA5
 2- سر 5’ یک رشته مکمل سر 3’ همان رشته است (به توالی بالا نگاه کنید).
 تصور می شود این توالی ها در مکانیسم ورود و خروج ترانسپوزون ها به داخل ژنوم دخالت می کنند.
دومین ویژگی آنها وجود ORF هایی است که آنزیمی به نام ترانسپوزاز را کد می کنند که برای جابجایی لازم است. (همه ی ترانسپوزون ها لزوما این ناحیه را ندارند)
 سومین ویژگی که لزوما در همه ی ترانسپوزون ها مشاهده نمی شود وجود ژن کدکننده (ORF) هایی است که محصولاتی را کد می کنند که در جابجایی نقشی ندارند، مثلا ژن مقاومت به آنتی بیوتیک ها در باکتری ها.
 ترانسپوزون هایی که ویژگی دوم را ندارند برای جابجا شدن در ژنوم نیاز به وجود ترانسپوزون های دیگری روی همان کروموزوم دارند.


دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
  • ۳۱ نمایش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی